Blog

Reguli calatorie Czech Airlines – Covid-19

reguli calatorie Czech Airlines

Aflam ce reguli de calatorie la bordul navelor Czech Airlines au fost implementate.

Nu doar turistii sunt nerabdatori sa isi reia vacantele. Pentru a fi posibil acest lucru, calatoriile trebuie sa se reia in conditii maxime de siguranta. Hoteluri, pensiuni,  companii aeriene, restaurante cauta solutiile cele mai bune in acest sens. Toti vrem sa pornim “motoarele”. Sunt intalniri, discutii la nivel national si international. Incet dar sigur companiile aeriene incep sa implementeze anumite reguli pe care trebuie sa le respectam cu strictete daca vrem sa mai calatorim cu avionul.

Czech Airlines isi va relua zborurile din Bucuresti catre Praga in 25 mai 2020.

Conform unui comunicat, trebuie respectate urmatoarele reguli de calatorie la bordul navelor Czech Airlines. Regasesti mai jos comunicatul transmis.

” Interioarele aeronavei noastre sunt supuse unui proces de dezinfectare minutios inainte si dupa fiecare zbor, in conformitate cu cele mai stricte standarde de igiena, inclusiv toaletele, scaunele si compartimentele de depozitare.

Imbarcarea la bordul aeronavei cu echipamentul obligatoriu de protectie pentru nas si gura (masca de fata)

Inainte de a urca la bordul aeronavelor Czech Airlines si Smartwings si pe toata durata zborului, toti pasagerii trebuie sa poarte echipament de protectie pentru gura si nas, cu exceptia copiilor sub doi ani.

Prin urmare, va rugam sa va aduceti propriul echipament de protectie sub forma de masti de fata de unica folosinta, respiratoare, masti de fata din bumbac confectionate acasa, esarfe sau saluri.Membrii echipajului nostru vor folosi de asemenea, protectii pentru caile respiratorii si manusi.

Purtarea echipamentului de protectie a cailor respiratorii este obligatorie in Republica Ceha. Prin urmare este obligatoriu sa va pastrati nasul si gura acoperite chiar si in afara aeronavei, adica atat inainte de imbarcare, cat si dupa debarcare.

Distantare sociala – distanta de doi metri

Va rugam sa mentineti o distanta de doi metri fata de ceilalti atunci cand va imbarcati sau debarcati din aeronava.

Scaunele de la bord

Clasa economica
are o capacitate de locuri suficienta pentru a mentine spatii intre pasageri. La clasa Business scaunul din mijloc va fi intotdeauna neocupat. La aeronavele configurate cu doua locuri, va exista intotdeauna o singura persoana asezata la fiecare pereche de locuri.

Plati fara contact

Numai plati cu carduri de debit sau credit fara contact sunt acceptate la bordul aeronavei noastre.

Reguli aeroportuare

Va rugam sa retineti ca procedurile generale ale punctelor de control si securitate vor fi ajustate. Va recomandam sa ajungeti la aeroporturi mai devreme. Exista, de asemenea restrictii care reglementeaza  furnizarea anumitor servicii. Astfel, saloanele aeroporturilor, restaurantele, magazinele si alte facilitati pot fi inchise temporar.

Gustarile la bordul aeronavelor Czech Airlines

S-ar putea sa apara modificari la meniurile precomandate din selectia noastra GOURMET MENU in clasa Economica, in timp ce la clasa Business, unde putem garanta un loc liber intre pasageri, bauturile racoritoare vor fi servite ca de obicei.  O selectie limitata de racoritoare de zbor BISTRO – ON – BOARD va fi oferita.

Detaliile vor fi furnizate de echipaj. Toate racoritoarele de la bord includ ambalaje protectoare.
Va rugam sa va indepartati mastile de fata doar pe durata servirii meselor si a bauturilor! Dupa ce ati terminat de mancat si de baut, puneti masca de fata imediat.

Travel Sky Shop FLY & BUY

Pentru a reduce la minimum contactele dintre pasageri si membrii echipajului, nu va fi posibila achizitionarea de marfuri oferite de revista FLY & BUY.

Vom trece prin asta impreuna, asigurandu-va ca zborul in timpul coronavirusului ramane in siguanta!

Inainte de calatorie, verificati intotdeauna regulile si reglementarile actuale ale calatoriei despre destinatia finala. “

Respectand aceste reguli de calatorie ale companiei aeriene Czech Airlines, in curand ne vom putea relua macar partial calatoriile spre Cehia!

fb-share-icon
0 0 votes
Rating
Aboneaza-te
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
error

Fa parte din comunitatea noastra pe facebook :)

0
Would love your thoughts, please comment.x